Bedankt
om dit jaar te kiezen voor een échte groene Kerstboom
Scrol naar beneden en ontdek onze tips & tricks over het onderhoud van je Kerstboom.
Stap 1: afhaling boom
Je bent net je boom gaan afhalen en bent helemaal enthousiast om meteen aan de slag te gaan met de decoratie. Helaas, stop en hold your horses! Je boom stond daarnet nog buiten te genieten van de zalige herfsttemperaturen en zal dus toch even moeten wennen aan die binnentemperatuur. We raden daarom aan om je boom de eerste 24u nog even in de koelste ruimte van je huis te plaatsen zoals de garage of de bergruimte. Zaag ca. 3cm onderaan de stam weg en zet de boom bij het acclimatiseren in een emmer water.
oké begrepen ;)
Stap 2: Boomstandaard en bescherming tegen hitte
Om je boom recht te houden heb je uiteraard een boomstandaard nodig. Deze zijn beschikbaar bij je tuincentra of doe-het-zelf zaken in verschillende maten en vormen. Wij raden aan om een standaard te kiezen waarbij je de boom nog water kan geven. Zo ben je er zeker van dat je je boom lang kan behouden en de naalden mooi fris blijven. Geef de boom elke twee dagen een volle kan water met 1 eetlepel suiker.
TIP: Je kan deze standaard ook steeds mooi verbergen door er een jute zak rond te wikkelen of een rieten kerstboommand eroverheen te zetten.

Kies een lichte plek met weinig zonlicht, minstens twee meter van een verwarming. Heb je vloerverwarming? Zorg dan ook voor een warmtewerend doek of een thermo isolerende plaat onder de boom om deze te beschermen tegen de rechtstreekse hitte.
oké, let's decorate
Stap 3: Jingle all the way
Tijd om de vreugde te delen!

Heb je een leuke, gekke, of vreugdevolle foto met een Nobleden Kerstboom? Post hem op jouw social media en tag ons in de foto/ het bericht. Wij zorgen voor een leuke repost in onze stories!

Mogen we ook vragen om de hashtags #Nobleden #Nobledenkerstbomen te vermelden?

Hartelijk bedankt voor je steun en wij wensen jullie prachtige feestdagen toe!